10 دقیقه بعد از مصرف نوشابه:
هر یک لیوان نوشابه حاوی حدود 10 قاشق شکر است. به همین دلیل هم ضربه سختی به سلامتی می زند. این میزان قند به بدن انرژی مثبت نمی دهد. ده دقیقه بعد از مصرف، اختلالاتی در قند خون حاصل می شود.
20 دقیقه بعد از مصرف نوشابه:
بعد از 20 دقیقه میزان انسولین در خون شروع به کاهش کرده و کبد مجبور می شود که تلاش خود را برای تبدیل قند در بدن دو چندان کند. در اکثر موارد، این قند به چربی تبدیل می شود و این مسئله نیز به نفع بدن نیست.
40 دقیقه بعد از مصرف نوشابه:
بعد از 40 دقیقه کافئین شروع به تأثیر می کند. مردمک چشم ها گشاد شده و فشارخون افزایش پیدا می کند. فرد احساس خستگی کرده و کبد شروع به آزاد کردن قند در خون می کند.
45 دقیقه بعد از مصرف نوشابه:
بدن شروع به تولید دوپامین بیشتر می کند. این هورمون وظیفه تحریک بخشی از مغز را برعهده دارد که به لذت و احساس پاداش مربوط می شود.
1 ساعت بعد از مصرف نوشابه:
یک ساعت پس از مصرف نوشابه، دفع کلسیم از طریق ادرار کلید می خورد. این روند در طولانی مدت باعث پوکی استخوان، پوسیدگی دندان یا شکنندگی استخوان ها می شود. اسیدفسفریک موجود در نوشابه نیز روی منیزیم و زینک(روی) موجود در بدن فیکس می شود. خاصیت دیورتیک این نوشیدنی ها نیز اشتباه است. چون باعث نمی شود که باقیمانده توکسین های بدن دفع شوند بلکه زمینه را برای دفع مواد مغذی مورد نیاز بدن فراهم می کند. به همین دلیل بعد از مصرف نوشابه احساس ضعف و تحریک پذیری عصبی می کنید.