هر کدام از رنگ ها هر از نظر بصری هم درمانی خواص منحصر به فرد خود را دارایند.
سیب سبز: رنگ آن براي افراد عصبي و ناآرام بسيار مفيد است. رنگ سبز خاصيت ضدعفوني کننده دارد و مناسب براي بيماري هاي قلبي -عروقي و بيماري هاي روده اي (يبوست)، معده (سوء هاضمه، زخم معده و ...)، کليه (سنگ کليه و ناراحتي هاي مجاري ادراري)، ريه (مشکلات تنفسي، آسم و ...) و رحم مي باشد. اين رنگ براي درمان زخم هاي عميق سوختگي هاي شديد نيز مؤثر است. اين خواص در ميوه ها و سبزيجاتي که سبز رنگ هستند، به وفور يافت مي شود. تحقيقات نشان داده ميوه ها و سبزيجات سبز رنگ خاصيت ضدعفوني کنندگي دارند و در هضم غذا و جذب آن مؤثرند. ميوه ها و سبزيجات سبز رنگ براي افرادي که از بيماري هاي عصبي رنج مي برند، توصيه شده است. همچنين در درمان زخم هاي عميق و سوختگي ها و بيماري هاي ريوي و کليوي بسيار مؤثر است و در بهبود بيماري هاي قلبي مصرف فراوان دارد.
رنگ قرمز:رنگي است محرک و اشتهاآور، رنگي پرانرژي که همين خصوصيات در مواد غذايي قرمز رنگ هم ديده مي شود. معمولاً ما براي خوردن خوراکي هايي با رنگ قرمز بسيار راغب هستيم. اين رنگ و در واقع ميوه ها و سبزيجات قرمز رنگ علاوه بر اين که افزايش دهنده اشتها هستند، براي افراد کم خون و افرادي که کمبود آهن دارند، بسيار مناسب است. همچنين در درمان عفونت ها و سوختگي هاي شديد بسيار مؤثر است و معمولاً اين گونه ميوه ها و سبزيجات در درمان بيماري هاي ريوي، مشکلات روده (يبوست) و رحم به کار برده مي شود. مواد غذايي قرمز رنگ بسيار پرانرژي بوده و در تقويت قلب و افزايش فشار خون و غلظت خون بسيار مفيد و تقويت کننده روده و کبد است.
رنگ زرد:رنگي شادي آفرين، درخشان، زنده و محرک. سبزيجات و ميوه هاي زردرنگ معمولاً اشتهاآور و در عين حال مناسب براي هضم غذا مي باشند. ميوه جات و سبزي هاي زردرنگ تصفيه کننده کبد و روده ها و کليه هاست. اين مواد غذايي در درمان بيماري معده (ورم معده)، کيسه صفرا، يبوست، فشار خون و همين طور مشکلات ريوي مناسب هستند و در تقويت غدد لنفاوي قلب مؤثرند و بسيار انرژي زا مي باشند و محرک اعصاب