چای فلفل قرمز:
یک برش زنجبیل تازه، یک سر قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق چایخوری نعناع خشک را درون دو فنجان آب جوش ریخته و به مدت 15 دقیقه بمانند. بعد از صاف کردن این چای را به منظور کاهش علائم سردردهای میگرنی بنوشید. همچنین بهتر است مقداری عسل طبیعی نیز به آن اضافه فرمایید. از این چای به طور منظم استفاده فرمایید.
همچنین برای کنترل علائم سردردهای میگرنی می توانید؛ برگ نعناع تازه را به آب جوش اضافه فرمایید و بگذارید به مدت ده دقیقه بماند. سپس کمی عسل به آن بیفزایید و آن را استفاده فرمایید.
جینکوبیلوبا:
جینکوبیلوبا یک گیاه مؤثر برای تسکین سردردهای میگرنی است. این گیاه موجب خونرسانی مناسبتر به مغز و کاهش سردرد می شود. شما می توانید از عصاره این گیاه در قالب، کپسول و یا قرص استفاده فرمایید.
ریحان:
ریحان دارای بوی بسیار قوی است که در درمان سردردهای میگرنی مؤثر است. یکی از روشهای استفاده از ریحان برای بهبود سردردهای میگرنی استفاده موضعی آن است. روغن ریحان یک شل کننده عضلانی است و در رفع دردهای عضلانی و ریلکس شدن عضلات مؤثر است. شما می توانید از این روغن برای ماساژ شقیقه ها و پیشانی خود برای کاهش سردرد و رفع اسپاسم آن ناحیه استفاده فرمایید. روش دیگر جویدن برگ ریحان تازه در زمان سردردهای میگرنی است. نوشیدن چای ریحان نیز می تواند در کاهش سردردهای میگرنی مؤثر باشد. چند برگ ریحان را در آب جوش به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد آن را صاف کنید و بنوشید. روش مؤثر دیگر در سردردهای میگرنی؛ استفاده از ریحان به همراه عنبر سائل است. مقدار دو قاشق چایخوری ریحان خشک را به مقدار سه فنجان آب جوش اضافه کنید و بگذارید سرد شود. پس از آن اضافه کنید دو قاشق غذاخوری عنبر سائل را به این چای و آن را درون یک پارچه بریزید. آن پارچه را روی پیشانی بگذارید تا درد التیام پیدا کند.
دانه کتان:
دانه کتان دارای خواص ضدالتهاب می باشد، بذر کتان یک انتخاب عالی برای کاهش التهاب در بدن و کنترل سردردهای میگرنی است. یک چای با اضافه کردن یک قاشق چایخوری تخم کتان در یک فنجان آبجوش تهیه کنید. بگذارید مدتی بمانید و بعد مایع آن را صاف کنید و حداقل دو بار در روز از این چای بنوشید. شما می توانید از این چای برای ماساژ عضلات بدنتان نیز استفاده فرمایید.
نوشیدن قهوه:
نوشیدن یک فنجان قهوه در ابتدای شروع سردردهای میگرنی می تواند به کنترل و تسکین آن کمک بسزایی کند.
بابونه:
خواص ضد اسپاسم و ضدالتهابی بابونه به تسکین درد و سردردهای میگرنی کمک می کند. 2-3 قاشق چایخوری از گل بابونه خشک را در یک فنجان آب داغ ریخته و بگذارید کمی بماند. پس از آماده شدن، کمی آب لیمو و عسل به آن بیفزایید. این چای گیاهی را سه بار در روز برای تسکین سردردهای میگرنی بنوشید.
پوست درخت بید (Willow bark):
پوست درخت بید حاوی ترکیبی به نام سالیسین است که موجب کنترل درد، تب و التهاب می شود. به همین دلیل این گیاه یک مسکن مناسب برای سردردهای میگرنی است. برای استفاده از پوست درخت بید در کنترل سردردهای میگرنی، مقداری از آن را درون یک قابلمه آب بجوشانید. لازم است در حالت جوش خوردن به مدت 5 الی 10 دقیقه باقی بماند. بعد از آن به مدت سی دقیقه صبر کنید و بعد از آن استفاده فرمایید. از این نوشیدنی 3 تا 4 فنجان در روز استفاده فرمایید.
مصرف پوست درخت بید برای افراد زیر 16 سال و مادران باردار منع دارد. همچنین استفاده از این گیاه برای افرادی که به آسپیرین حساسیت و یا واکنش گوارشی نشان می دهند توصیه نمیشود. بومادران و سردردهای میگرنی گیاه بومادران دارای خواص ضد میکروبی، ضد اضطراب و خاصیت ضد درد است که باعث کاهش درد بخصوص سردردهای میگرنی می شود. شما می توانید از کپسول عصاره این گیاه استفاده فرمایید. سعی کنید قبل از مصرف آن با دکتر خود مشورت کنید. علاوه بر این، چای تهیه شده از بومادران خشک شده می تواند نتایج مؤثری برای کنترل سردردهای میگرنی داشته باشد.