1- رژیم غذایی: کافئین، ترشیجات و ادویهجات به عنوان خوراکیهای انتقال دهنده عصبی فعال به نام «استیل کولین» شناخته شدهاند که باعث تحریک غدد عرق میشوند.
2- ضدعرق: استفاده از مواد ضدتعریق مثل انواع مام، یکی ار راحتترین و سادهترین راهها برای جلوگیری از تعریق بیش از اندازه بدن است. شما علاوه بر زیر بغل میتوانید از آنها در کف دست و پا نیز استفاده کنید.
3- لباس: اگر زیاد عرق می کنید، سعی کنید از لباسهای گشاد استفاده کنید تا لکههای خیس عرق روی لباستان آشکار نشود. همچنین پوشیدن لباسهای تنگ موجب تحریک غدد شده و باعث میشود بیشتر عرق بریزید.
4- دارو: برخی داروها مانند داروهای استروئیدی، ضدافسردگی و ویتامین ب3 از جمله داروهایی هستند که میزان تعریق بدن را به شدت افزایش میدهند.
5- درمان: اگر با استقاده از ضد عرقها و موارد گفته شده مشکل تان برطرف نشد و باز هم بیش از اندازه عرق میکنید، به یک متخصص مراجعه کنید تا با تزریق بوتاکس تعریق بدن تان را کنترل کنند.
6- دوش آب گرم: برای بدنی که بیش از حد تعریق دارد، حمام آب گرم گزینه مناسبی نیست، چرا که درجه حرارت مرکزی بدن را به شدت افزایش داده و بعد از استحمام باعث میشود شُرشُر عرق بریزید.
7- وزن متناسب: چربی بیش از حد میتواند غدد مربوط به عرق کردن در بدن را تحریک کند. بنابراین داشتن یک وزن متعادل میتواند در بهبود این عارضه کمک تان کند.