آدرس صفحات وب یا پویا هستند ویا ایستا:
آدرس ایستا:
آدرس ایستا آدرس صفحاتی است که بر اساس یک نیاز طراحی می شوند و اطلاعاتی از جمله متن، پیوند، تصویر و نقاشی متحرک در داخل آنها قرار می گیرد و در نهایت صفحه به نمایش در می آید. طراحی صفحات ایستا نیازمند به فردی آشنا با زبان های HTML و CSS است و همینطور مناسب پروژه های بزرگ نمی باشد.
مثال:
http://www.example.com/profile-mode-view-u-7.html
آدرس پویا:
آدرس پویا آدرس صفحاتی است که علاوه بر اینکه بر اساس یک نیاز طراحی می شوند و اطلاعاتی در داخل آن قرار می گیرد، از تکنولوژی و زبان هایی بجز HTML مانند JSP – PHP – ASP .NET - ASP و ... بهره می گیرد. در طراحی صفحات پویا معمولا بحث ذخیره سازی داده ها که همان پایگاه اطلاعات می باشد نیز به وجود می آید و پویا بودن وبسایت کار را برای بروز کردن و ویرایش کردن هزاران مطلب بدست انسان آسان کرده است.
آدرس اینگونه صفحات اغلب دارای علامت سوال (?) است. همینطور وجود علامتهای % ، = ، +، $ یا & در یک آدرس می تواند بیانگر داینامیک بودن آن باشد.
مثال:
http://www.example.com/profile.php?mode=view&u=7
***ایستا بودن آدرس ها سبب می شود وبسایت نزد موتور های جستجو از اهمیت بالاتری در نمایش نتایج جستجو برخوردار شود .موتور های جستجو محتوای صفحات پویا را کندتر از صفحات ایستا ثبت می کنند. بسیاری از موتورهای جستجوگر امکان دسترسی به صفحات دینامیک را ندارند زیرا توانایی فراهم کردن متغیرهای لازم برای ساخته شدن آن صفحات را ندارند.کاربران که اهمیت بسیار زیادی در ثبت آدرس ها در موتور های جستجو دارد از بازدید آدرس هایی که مفهوم آن را می دانند چشم پوشی نمی کنند