0 امتیاز
قبل در درمان و پزشکی توسط (1.3هزار امتیاز)

برای مبارزه با سرطان ریه چه راه ها و نکات درمانی وجود دارد؟

1 پاسخ

0 امتیاز
قبل توسط (843 امتیاز)

به عقیده ی محققان سرطان ریه ای که امروزه با آن روبرو هستیم، همان سرطانی نیست که در گذشته با آن مواجه بوده ایم، زیرا روش های درمانی جدید با روش هایی که 10 سال پیش برای مبارزه با این بیماری استفاده می شده اند، بسیار متفاوت هستند. درمان های جدید که از جمله ی آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- درمان های هدفمند بر پایه ی ساختار ژنتیکی برای شناسایی و حمله به تومور
- ایمونوتراپی که به فرد در مبارزه با سرطان کمک می کند
- پیشرفت روش های شیمی درمانی، پرتو درمانی و جراحی

به دلیل پیشرفت سریع روش های درمانی، مشورت کردن با مراکز تحقیقاتی بزرگ و یا بیمارستان های آموزشی می تواند مفید و با اهمیت باشد. علی رغم اینکه پزشک معالج تان می تواند بسیار ماهر باشد، اما به دلیل پیشرفت های سریع پزشکی ممکن است از آخرین داروهای تاییدشده اطلاعی نداشته باشد. بیمار نیاز به حمایت از سوی خانواده، دوستان و اقوام دارد و نیازی نیست که مدام درباره ی بیماری او کنجکاوی و سوال شود.
لذا محققان به افراد بیمار پیشنهاد می کنند تا قبل از شروع روند درمان، نظر سایر مراکز درمانی را نیز جویا شوند، زیرا بعد از شروع درمان، امکان بازگشت و انتخاب سایر راه های درمانی بسیار سخت و یا غیرممکن است.

دانشمندان در تلاش هستند تا بیماران را تشویق کنند از مصرف مکمل های مختلف خودداری کنند. مکمل ها ممکن است با داروهایی تجویزی پزشکان تداخل پیدا کنند، مخصوصا در درمان های هدفمند. لذا توصیه می شود بیماران قبل از استفاده از هر گونه مکملی، با پزشک معالج خود مشورت کنند.

محققان امیدوارند بتوانند با یافتن راه هایی، موفق به تخصصی سازی مبارزه با تومور در هر فرد شوند، اما هشدار می دهند که سرطان ریه ممکن است در مقابل این نوع درمان ها، از خود مقاومت نشان دهد. در درمان های هدفمند، ممکن است روند درمان پس از 8 تا 10 ماه متوقف شود. در این مرحله ممکن است بیمار نیازمند نمونه برداری مجدد باشد تا به این وسیله بتوان ویژگی های جدید تومور را شناسایی کرد و با داروهای جدید به درمان آن پرداخت.

تصور عامه بر این است که شرکت در پژوهش های بالینی سبب می شود تا از بیمار برای آزمایش داروها استفاده کنند، ولی این یک تصور نادرست است. به عقیده ی محققان، شرکت در پژوهش های بالینی سبب می گردد تا در جریان آخرین درمان های مربوط به سرطان ریه قرار بگیرید. اگر مایل به شرکت در این پژوهش ها هستید، از پزشک تان بخواهید تا در صورت امکان این مراکز را به شما معرفی کند.

هر کسی باید سیگار را ترک کند:

مصرف دخانیات دلیل ابتلای 85 تا 90 درصد از موارد سرطان ریه است. ترغیب افراد به ترک سیگار می تواند سبب کاهش چشمگیری در آمار مرگ و میر مبتلایان به این بیماری شود. البته برای مبتلایان به سرطان نیز بسیار مهم است که مصرف دخانیات را ترک کنند، زیرا این امر سبب بهبود روند درمانی و جلوگیری از تشدید بیماری شان می شود. همچنین کمک شایانی به حفظ سلامت افراد پیرامون شان خواهند کرد.

غربالگری می تواند سبب نجات زندگی افراد شود:

متاسفانه تشخیص سرطان ریه، در بسیاری از موارد پس از پخش شدن آن در بدن انجام می شود. اگر در مراحل اولیه ی این بیماری، تشخیص صورت پذیرد، میزان امید به زندگی و شانس درمان آن تا حد قابل توجهی افزایش می یابد.
انجام آزمایشات لازم در سنین 55 تا 80 سالگی برای همه ی افراد، خصوصا افراد سیگاری بسیار مهم و در عین حال قابل دسترس است. اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که احساس می کنید نیازمند انجام آزمایش هستید، حتما هر چه زودتر این کار را انجام دهید.

سوالات مشابه

0 امتیاز
1 پاسخ 471 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 548 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 1.4هزار بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 433 بازدید
+1 امتیاز
2 پاسخ 1.0هزار بازدید
0 امتیاز
4 پاسخ 736 بازدید
0 امتیاز
3 پاسخ 869 بازدید
...