0 امتیاز
قبل در درمان و پزشکی توسط (7.0هزار امتیاز)
سندرم متابولیک چیست و چگونه به وجود میاید ؟ و چه مشکلاتی را برای فرد مبتلا به وجود می آورد؟

1 پاسخ

0 امتیاز
قبل توسط (7.8هزار امتیاز)
سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از شرایط گفته می‌شود که عبارت هستند از: فشار خون بالا، سطوح افزایش یافته ی انسولین در خون، چربی انباشته ی اضافی در اطراف شکم و سطوح افزایش یافته ی چربی خون.

ابتلا به سندرم متابولیک بدین معنا است که شما هم زمان مبتلا به بیش از ۳ نارسایی مرتبط با متابولیسم هستید؛ این نارسایی‌ها عبارت هستند از:   چاقی به ویژه چاقی شکمی(چاقی سیبی شکل) -   افزایش فشار خون سیستولیک(عدد بزرگ تر) بالاتر از ۱2۰ میلی متر جیوه و یا فشار دیاستولیک(عدد کوچک تر) بالاتر از ۹۰ میلی متر جیوه. -   سطوح افزایش یافته ی تری گلیسرید و سطوح پایین کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی بالا) در خون. - مقاومت به انسولین. انسولین هورمونی است که به تنظیم مقادیر قند خون کمک می‌کند.

ابتلا به یکی از اجزای سندرم متابولیک بدین معنا است که احتمال ابتلا به دیگر اجزای سندرم نیز در شما وجود دارد. هرچه به اجزای بیشتری از سندرم متابولیک مبتلا باشید، به میزان بیشتری سلامتی شما در معرض خطر است.

سندرم متابولیک منجر به پیشرفت مشکلات و بیماری‌های زیر می‌شود:

    دیابت : چنانچه عادات غذایی خود را درجهت کنترل مقاومت انسولین خود تغییر ندهید، سطوح قند خون شما به افزایش خود ادامه می‌دهند. در نتیجه ی ابتلا به سندرم متابولیک، حتی اگر در ابتدا دچار دیابت نباشید در آینده مبتلا به دیابت خواهید شد.
    بیماری قلب عروقی : کلسترول بالا و فشار خون بالا منجر به افزایش تدریجی پلاک‌های سخت در دیواره‌های عروقی می‌شوند. این پلاک‌ها منجر به تنگ و باریک شدن عروق می‌شوند که در نهایت به حمله قلبی یا سکته منجر می‌گردند.

سوالات مشابه

+1 امتیاز
1 پاسخ 2.3هزار بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 1.0هزار بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 399 بازدید
0 امتیاز
2 پاسخ 765 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 5 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 24 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 21 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 25 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 25 بازدید
...