0 امتیاز
قبل در درمان و پزشکی توسط (0 امتیاز)

اگر دائماً بدون هیچ دلیلی احساس عصبانیت می‌کنید، باید بدانید که شناسایی دلایل پنهان و یادگیری نحوۀ کنترل عصبانیت شما از اهمیت زیادی برخوردار است. خشم پاسخ طبیعی شما به موقعیت‌های منفی زندگی است. حتی بعضی وقت‌ها یک وسیله برای بیان سالم احساسات در مورد چیزی است که به شما صدمه زده است. همچنین، خشم تا حدی مفید است که بتواند به شما برای پیدا کردن راه حل‌هایی برای مشکلات مشخص انگیزه دهد. با این حال، اگر شما مکرراً بدون دلیل احساس خصمانه‌ای دارید، یا در زمان‌هایی عصبانیت شما غیرقابل کنترل یا خشونت آمیز می‌شود، در اینجا خشم می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل بزرگ باشد. علت عصبانیت بی دلیل را یافتن، از واجبات است.

پیدا کردن علت اصلی خشم یکی از مهم ترین مراحل برای مدیریت آن است. محرک‌های متداول خشم ممکن است شامل بی‌عدالتی، استرس، مسائل مالی، مشکلات شخصی یا خانوادگی، حوادث آسیب‌زای روانی یا احساس نشنیده ‌گرفتن یا کم‌ارزش‌ حساب شدن باشد. بعضی وقت‌ها، فرآیندهای فیزیولوژیکی، مانند گرسنگی، درد مزمن، ترس، یا دستپاچگی نیز می‌توانند بدون هیچ دلیل آشکاری خشم افراد را تحریک کنند. خشم همچنین می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل سلامت روانی مانند اختلال دوقطبی و یا اختلال خلقی باشد. همچنین، عدم تعادل هورمونی مانند افزایش سطوح کورتیزول به دلیل داروها یا تومورها، کاهش سطوح استروژن درست قبل از قاعدگی، عدم تعادل هورمون تیروئید و غیره نیز می‌تواند باعث بروز خشم شود.

1 پاسخ

0 امتیاز
قبل توسط (0 امتیاز)

ما در طول زندگی خود، احساسات فراوانی را تجربه می‌کنیم. در حقیقت این احساسات، تمام زندگی ما را تحت تاثیر خودشان قرار می‌دهند. یکی از این احساسات پایه و مهم که زندگی همه ما می‌تواند تحت تاثیر آن قرار گیرد، عصبانیت است که همه ما  انسان‌ها آن را تجربه کردیم. ما این حس را در قوی‌ترین و ضعیف‌ترین حالت تجربه کرده و از آن درس‌ها و تجربه‌هایی را آموختیم. از همین رو لازم است که با آن آشنا شده و بدانید که چیست و چه علائمی دارد. عصبانیت عوارض و تاثیرات بسیار زیادی بر روی انسان و عملکردش دارد. تکنیک‌های کنترل عصبانیت

سوالات مشابه

0 امتیاز
0 پاسخ 89 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 13 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 17 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 1.5هزار بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 322 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 1.1هزار بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 296 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 403 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 1.0هزار بازدید
...