0 امتیاز
قبل در علم و دانش توسط (5 امتیاز)
بسته شده قبل توسط

ارز دیجیتال و روش استخراج آن
قبل از اینکه به توضیح ارز دیجیتال، فواید و روش استفاده از آن بپردازیم، لازم می داریم اشاره ای به دلیل پیدایش ارز دیجیتال نماییم، اینکه اصلا چرا ارز دیجیتال وارد سیستم مبادلات و معاملات ارزی شد؟

آموزش بورس در شیراز
دلیل خلق ارز دیجیتال چیست؟
سیر تکامل ابداعات و اختراعات بشر به سمت دیجیتالی شدن، سرعت بخشیدن، کاهش ضریب خطا و کاهش احتمال خطر و ... است. در این بین پول بعنوان اصلی ترین وسیله مبادله، از این قاعده مستثنی نماند و به سرعت خود را با دنیای مدرنیته هماهنگ و همسو کرد، و شاید هم گامی فراتر نهاد. از دستاوردهای مهم این امر، پول دیجیتال یا همان ارز دیجیتال است. ارز دیجیتال در واقع یک نوع اختراع است ولی هنوز اطلاعات جامع و مشخصی از منشا پیدایش و به عبارتی مخترع آن در دسترس نیست. و چنان بازخوردی از خود نشان داده که به سرعت جایگاه ویژه ای در بین معامله گران دنیای تجارت باز کرده است.
سوالات متعددی حوزه ارزهای دیجیتال مطرح است؛
بازده ارزهای دیجیتال چگونه است؟
آیا سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال بازده بیشتری دارد یا بورس و سایر بازارهای مالی؟
آیا تخصص نقش کلیدی را در بازارهای ارز دیجیتال ایفا می کند، یا حرکت آن بستگی به مسائل سیاسی و اقتصادی دنیا دارد؟
طرف خرید و فروش ما در ارز دیجیتال چه کسی است؟
معاملات در ارز دیجیتال، معامله بر روی چه چیزی است؟
در خرید و فروش ارز دیجیتال به چه نکاتی باید توجه کنیم؟ ( کدام یک از فاکتورهای حجم معاملات، قیمت ارز و یا بنیاد مد نظر است؟)
برای پاسخ به این سوالات ابتدا لازم است بدانیم،  ارز دیجیتال چیست؟
ارز دیجیتال نوعی پول است که از لحاظ فیزیکی و قابل لمس بودن با پول های رایج بازار متفاوت است، چراکه بصورت نامحسوس بوده و اساس و پایه ی این نوع از پول اینترنت است، یعنی نقل و انتقال، ماهیت و ارزش آن تماما بواسطه ی اینترنت صورت می گیرد. اما از نظر خصوصیات و ارزش ذاتی مانند ارز فیزیکی است. حتی امکان پرداخت با این ارز وجود دارد و از یک کشور می توان پرداخت را برای شخصی در کشور دیگر انجام داد، البته مشروط بر اینکه هر دو شخص به یک شبکه مورد نیاز برای معامله در ارز دیجیتال متصل باشند. در مباحث بعد بیشتر با روند کار آشنا خواهید شد.
بنابراین چنین ارزهایی قطعا نیاز به یک بستر مناسب دارد، این بستر شبکه ی بلاکچین است. شایان ذکر است که بلاکچین بسیار گسترده بوده و قابلیت پوشش دهی تمام ارزهای دیجیتال را داراست.
چرا ارزهای دیجیتال توانست به سرعت محبوبیت کسب کند؟
شاید یکی از ابهاماتی که در قالب نگرانی در مورد این ارزها ایجاد می شود، بحث اعتماد است. اینکه با توجه به اینترنتی بودن مبادله، و عدم حضور اشخاص حقوقی و سازمان کنترل کننده، آیا می توان به این شکل از سرمایه گذاری اعتماد نمود؟
نکته ای که توجه سرمایه گذاران و فعالان این حوزه را جلب کرده، امنیت بالای این سبک از معامله گری است. اتفاقا عدم دخالت واسطه ها و ناظران انسانی ( خواه دولت باشد خواه ارگان یا سازمان نظارتی) باعث مسدود شدن دستکاری و تقلب در این بازار شده است.
دلایل امنیت بالای ارز دیجیتال؛
1- بستری که در آن ارزهای دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرد غیرمتمرکز است. در این حالت خرید و فروش ها و کلیه اقدامات، در بستر بلاکچین انجام می شود و هر تراکنش که صورت می گیرد دقیق ثبت می شود و قابل تغییر نیست. و جالب تر اینکه پس از ثبت هر تراکنش برای همگان قابل رؤیت است و امکان دستکاری اطلاعات ثبت شده به هیچ وجه مقدور نیست و اقدامات جدید نیز باید ازسوی تمامی کاربران آن شبکه تایید شود. اینگونه نیست که تنها یک مرجع یا سازمان عمل تایید و مدیریت را انجام دهد.
2- شاید بتوان گفت بزرگترین دردسر در مورد پول و اسکناس، جعل آن است که هنوز هم هیچ دولتی نتوانسته راهی برای مقابله ی همه جانبه با آن بیابد و چه بسا حرفه ای تر هم شده باشد. اما در مورد ارز دیجیتال جعل و تقلب معنا ندارد. از سویی محدود به یک کشور نیست و برای کل دنیا ارزش یکسانی دارد، این مساله به نوبه ی خود جذابیت معامله گری و امید به سودآوری را بالا برده است.
3- حساب ارز دیجیتال مختص و منحصر به فرد خود شخص است. این یعنی چی؟
در مورد حساب سپرده و پول و پس انداز، در زمان بروز مشکل، بدهی و ... ، بلوکه شدن حساب امری طبیعی و قانونی است. ولی در مورد ارز دیجیتال به هیچ وجه اینگونه نیست و دسترسی مختص کسی است که کلید خصوصی کیف پول را در اختیار دارد.
4- در معاملات ارزهای دیجیتال از رمزهایی استفاده می شود که آنچنان پیچیده است که به هیچ وجه نمی توان به آن دسترسی پیدا کرد و ایجاد اختلال نمود.
5- ارز دیجیتال در بستر بلاکچین مبادله می شود. بلاکچین از مجموعه ای از بلاک ها تشکیل شده است. بلاک ها همان معادلات پیچیده جهت استخراج ارز می باشد و اگر تغییری در بلاک یا همان معادله صورت گیرد، باعث می شود ساختار شبکه بلاکچین بهم بریزد. این مساله خود مزید بر علت امنیت در این شبکه است و امکان دستکاری در آن تا حد قابل توجهی پایین می آید.

مشکلات ارز دیجیتال
با وجود امنیتی که ارز دیجیتال دارد ولی مشکلاتی ممکن است در مسیر آن ایجاد شود که شاید بتوان با توجه بیشتر برآن فایق آمد.
گم کردن رمز کیف پول؛ یکی از مشکلات که از آن بعنوان فاجعه می توان یاد کرد، گم کردن رمز کیف پول است. رمز کیف پول از خصوصی ترین موارد ارزهای دیجیتال است که هیچ شخص دیگری نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد، بنابراین حفظ و نگهداری رمز کیف پول بسیار مهم است. زمانیکه شخص رمز خود را گم کند دیگر نمی تواند به کیف پول و سرمایه خود دسترسی داشته باشد.
به سرقت رفتن کیف پول؛ زمانیکه کیف پول را برروی سیستم ذخیره می کنید ممکن است توسط برخی بدافزارها و یا هکرها به سرقت رود. در این مورد بهترین راه استفاده از کیف پول های سخت افزاری است.
جعل کردن آدرس پرداخت؛ مشکل رایج دیگر مربوط به زمانیست که میخواهید پول دیجیتال را انتقال دهید. در این صورت ممکن است بدافزار، آدرس دیگری را جایگزین آدرس گیرنده نماید و شما ناغافل و بدون توجه عملیات را انجام دهید. اما جهت مرتفع شدن این مشکل در ارزهای رمزنگاری شده، تمام عملیات در بلاکچین ذخیره می شود و میتوانید از طریق سازمان ملل شکایت خود را ثبت و پیگیری نمایید.
اشتباهات درج آدرس؛ در این حالت پول از دست شما خارج شده و به یک آدرس معلوم و یا نامعلوم می رود. که در مورد هر کدام از ارزهای دیجیتال ضرایب پول از دست رفته متفاوت است.
در دو مورد آخر (جعل کردن آدرس پرداخت و اشتباهات درج آدرس) بهتر است قبل از زدن گزینه ارسال، آدرس گیرنده، مبلغ و تمامی آیتم ها را دوباره چک کنید و احتمال اشتباه را از بین ببرید.
روش استخراج ارز دیجیتال و یا تولید رمز ارز

 

ببندید با توجه به این نکته: مطلب آموزشی
قبل توسط (0 امتیاز)
کلا به محض سقوط بورس همه مردم رفتن سراغ ارز دیجیتال ولی خوب اینم میشه عین همون بورس اگه شتاب زده عمل کنیم، اگه دوره های آموزشی ارز دیجیتال نرفته باشیم، اگه فقط احساسی عمل کنیم، اگه از روی تقلید از دیران وارد این بازار بشیم.
بهتر اگه علاقمندیم اول بریک کلاس های اموزش ارز دیجیتال بعد ترید کنیم. یا حداقل از افراد خبره کمک بگیریم.

سوالات مشابه

0 امتیاز
2 پاسخ 240 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 14 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 11 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 12 بازدید
...