تئوری اینگونه ابزار :
حقیقت ماجرا پشته این ابزار اینه که زبان Php رو مناسب و کارآمد بکنند برای پروژه های بزرگ ، الان Php به دلیل محبوبیتی که در استفاده دارد جزء 10 زبان برتر است و این زبان میشه گفت برای کار های شخصی استفاده میشه ، با این ابزار های این چنینی می خواهند زبان Php را زنده نگه دارند اگر این کار را انجام ندهد در آینده ن چندان دور JavaScript اثری از Php نمی گذارد .
Composer :
این ابزار dependence پکیج های که نیاز دارید را نصب می کند و این ابزار یک tool برای Command Line است ، که در فریم ورک Laravel ,Zend , ... مشهوده که بعد از نصب این ابزار و فعال کردن فریم ورک به Repository موجود در فایل Composer فریم ورک خوانده می شود . به عبارتی دیگر تمام کتابخانه ها و پکیجهای وابسته را تمام و کمال مدیریت و نصب می کند و کسانی که Composer برای پروژه خود تهیه می کند بیشتر ترجیح می دهند از GITHUB استفاده کنند.
Edit - برای اینکه Pack نصب شود باید اسم برای آن انتخاب کنید چه پک external باشد و چه پک بر روی سرور باشد :
{
"name": "composer/test",
"require": {
"monolog/monolog": "1.0.*"
}
}
یک بحثی دیگری هم که هست ولی بر می گرده به چند خط بالا وقتی شما می خواهید از autoload استفاده کنید همه کلاسها را در بکگراند load می کند اگر به یک کتابخانه دیگر نیاز داشتید چی ؟ جدا از این کدام رو ترجیح می دید SVN یا GIT ، اینها مشکلی هستند در استفاده از Composer می باشد.