0 امتیاز
قبل در علم و دانش توسط (7.0هزار امتیاز)
نکاتی که در خرید یک فرش خوب لازم است مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

1 پاسخ

+1 امتیاز
قبل توسط (1.1هزار امتیاز)

این کار نکته هایی را که برای خرید یک فرش خوب لازم است، بدانید.

۷ نکته درباره ایمنی و سلامتی فرش

۱) معمولا جنس نخ فرش های دستباف، ابریشم و پشم و جنس نخ فرش های ماشینی، پولی پروپیلن و نایلون است بنابراین می توان گفت فرش های ماشینی به راحتی روی سنگ و سرامیک سر می خورند اما فرش های دستباف نه! به همین دلیل اگر در خانه تان، سالمند یا کودک دارید، بهتر است فکر خرید فرش ماشینی را از سر بیرون کنید چون در غیر این صورت امکان سر خوردن این گروه افراد روی فرش و شکستگی احتمالی دست و پایشان وجود دارد.

۲) در بافت فرش ماشینی از الیاف مصنوعی استفاده می شود بنابراین ممکن است در شما یا سایر اعضای خانواده تان حساسیت ایجاد کند. برای جلوگیری از این مشکل به سراغ فرش های دستباف بروید.

۳) فرش های تزئینی و فانتزی با پرز بسیار بلند که به تازگی وارد بازار شده اند، می توانند به سادگی گردو غبار را داخل خود جمع کنند. به همین خاطر اگر سابقه آسم و آلرژی دارید بهتر است این فرش ها را نخرید یا حداقل آنها را در اتاق خوابتان پهن نکنید.

۴) اگر بودجه کافی برای خرید فرش دستباف ندارید، بهتر است برای جلوگیری از سر خوردن فرش ماشینی روی سنگ و سرامیک، زیر آن سُربس بچسبانید.

۵) بد نیست برای اطمینان بیشتر از سر نخوردن فرش روی سنگ و سرامیک، قسمتی از آن را زیر پایه های مبل یا کاناپه قرار دهید اما حواستان باشد که هیچ وقت پایه های تخت را روی فرش نگذارید چون تخت سنگین است و خیلی زود باعث از بین رفتن فرشتان می شود. می توانید با انتخاب قالیچه هایی کوچک برای اتاق خوابتان، از مشکل قرار گرفتن فرش زیر پایه های تخت، خلاص شوید.

۶) هرچه میزان تراکم فرش های ماشینی بیشتر باشد، تعداد گره های آن بیشتر و در نتیجه فرش محکم تر است. گرد و خاک و آلودگی چنین فرش هایی درون تار و پود کمتر جمع می شود و برای افراد مبتلا به آلرژی که نمی توانند فرش دستباف بخرند، انتخاب بهتری هستند.

۷) فرش های ماشینی به خصوص آنهایی که درصد نایلون بالایی دارند، به راحتی مو، آلودگی و خرده ریز های دیگر را در خود جمع می کنند اما فرش های دستباف مو و آشغال را به خود نمی گیرند و باعث آلودگی خانه تان نمی شوند.

 

۳ نکته درباره ارگونومی فرش

۱) الیاف مصنوعی به کار رفته در فرش های ماشینی باعث خشک و خراشیده شدن پوست کف پا می شوند. ضمن اینکه پوست حساس نوزادان نوپا و آنهایی که چهار دست و پا راه می روند، در اثر تماس با الیاف مصنوعی این فرش ها، خشک و حتی ترک ترک می شود. بهتر است در صورت امکان فرش دستباف بخرید و اگر هم نمی توانید، با دمپایی طبی روی فرش های ماشینی راه بروید تا پوست پایتان آسیب نبیند. در جاهایی از خانه که کودکتان رفت وآمد دارد، پارچه های نرم و نخی روی فرشتان بیندازید.

۲) پشم و ابریشم به کار رفته در فرش های دستباف باعث نرمی، ظرافت و لطافت این نوع فرش ها می شوند بنابراین اگر روی فرش دستباف بخوابید به هیچ وجه دچار گردن درد یا کمردرد نمی شوید در صورتی که ماهیت خشک فرش های ماشینی باعث می شود پس از ساعاتی خوابیدن روی آنها، احساس کمردرد یا حتی گردن درد بکنید.

۳) پشم و ابریشم طبیعی که برای بافت فرش های دستباف استفاده می شوند، خاصیت دفع گرما در تابستان و دفع سرما در زمستان دارند. کسانی که فرش دستباف دارند، می دانند در تابستان که روی فرششان راه می روند، خنکی و در زمستان گرمای پشم و ابریشم را احساس می کنند ولی فرش های ماشینی این ویژگی را ندارند.

 

۴ نکته درباره سلامت روان و فرش

۱) اگر خانه تان کوچک است، بهتر است فرشی با رنگ روشن و طرح خلوت انتخاب کنید تا حجم بیشتری به فضای داخلی منزلتان بدهید. استفاده از فرش های تیره و شلوغ، باعث گرفتگی فضا و ناآرامی محیط خانه می شود.

۲) فرش هایی با طیف رنگی آبی، سبز، صورتی و لیمویی می توانند بهترین گزینه برای اتاق خواب شما باشند و هنگام خواب برایتان آرامش فراهم کنند.

۳) آشپزخانه محل مناسبی برای فرش های لوکس و دستباف نیست، برای اینکه بعد از هر بار پاشیدن روغن یا ریختن غذا روی فرشتان عصبی نشوید، برای آشپزخانه تان قالیچه هایی کوچک انتخاب کنید تا شست وشو و نظافت آنها راحت باشد.

۴) برای خانه های جنوبی و خانه هایی که نورگیر کمی دارند هم باید از فرش هایی با رنگ روشن و طرح خلوت استفاده کرد تا انعکاس نور روشن فرش باعث بهتر شدن روحیه و جلوگیری از ابتلای شما به افسردگی در فضای تاریک و دلگیر خانه شود.

با تشکر از : www.aftabir.com

سوالات مشابه

0 امتیاز
2 پاسخ 775 بازدید
سوال شده 10 سال قبل در علم و دانش توسط mp (7.0هزار امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 226 بازدید
سوال شده 2 سال قبل در هنر توسط meketchi (10 امتیاز)
0 امتیاز
2 پاسخ 429 بازدید
+2 امتیاز
3 پاسخ 3.8هزار بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 53 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 52 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 50 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 52 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 58 بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 51 بازدید
...