0 امتیاز
قبل در کامپیوتر و اینترنت توسط (5 امتیاز)
بسته شده قبل توسط

صفحه فرود یا همان لندینگ پیج (Landing page) چیست؟ صفحه ای هدفمند و مجزاست که به منظور جذب کاربر به وب سایت، طراحی می شود صفحه فرود یا لندینگ پیج گفته می شود. این صفحه می تواند آمار بازدید از وب سایت شما را بالا ببرد و همچنین اگر محصولی جهت فروش دارید نیز با کمک این صفحه می تواند یک محصول پرفروش باشد. اما چگونه می توان صفحه فرود ساخت؟ لندینگ پیج چه اهمیتی دارد؟ بهینه سازی صفحه فرود چگونه است؟ و پرسش هایی از این دست که ما در ادامه ی این مقاله از وب سایت تخصصی هیرکانا به آن ها خواهیم پرداخت. ما را دنبال کنید.


لندینگ پیج چیست؟

صفحه فرود یا همان لندینگ پیج، همانطور که در قسمت قبل گفتیم صفحه ای هدفمند و مجزاست که به منظور جذب کاربر به وب سایت، طراحی می شود. در واقع این صفحه اولین صفحه ای است که کاربران از طریق آن وارد سایت می شوند. لندینگ پیج در حقیقت به عنوان یک منبع برای جستجوگرانی که به دنبال یک موضوع خاصی در این صفحه هستند، می باشد  و به همین علت است که می گوییم باید لندینگ پیج شما هدفمند باشد. مهم ترین دلیل ساخت و طراحی لندینگ پیج این است که ما نمی دانیم مخاطبانی که وارد صفحه اصلی سایت می شود دقیقاً چه کسانی هستند و به دنبال چه موضوعی هستند و بر این اساس می توان گفت مهم ترین هدف یک صفحه ی فرود این است که توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب کند.
نقش لندینگ پیج در بازاریابی اینترنتی چگونه است؟

لندینگ پیج در بازاریابی اینترنتی یکی از ضروری ترین ابزارهایی است که هر کاسبی در دنیای مجازی و فضای اینترنتی دیجیتال مارکتینگ باید از آن استفاده کند. اگر بخواهیم با یک مثال ساده لندینگ پیج را تعریف کنیم باید بگوییم فرض کنید کاربری در گوگل جست و جویی انجام می دهد و با یک لینک وارد سایت شما و یک محتوای خاص شده. آن صفحه همان صفحه ی فرود شماست. پس می توان نتیجه گرفت این صفحه اگر با یک هدف خاص برای کسب و کار شما طراحی شده باشد، می تواند آمار بازدید از وب سایت شما را بالا ببرد و همچنین اگر محصولی جهت فروش دارید نیز با کمک این صفحه می تواند یک محصول پرفروش باشد، به طور خلاصه صفحه ای که افزایش بازدید و در نهایت افزایش فروش را به دنبال دارد.


ساخت صفحه فرود

شرکت هیرکانا دارنده تیم تخصصی در زمینه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ می تواند به شما در هر مرحله از طراحی و مدیریت سایت و صفحات فرود سایت کمک و راهنمایی کند. طراحی و ساخت لندینگ پیج شامل مراحلی است که در اینجا برای شما گردآوری کردیم . با ما باشید.
* مشخص کردن هدف

لندینگ پیجی خوب و کارآمد است که ابتدا هدف از طراحی آن مشخص باشد. یعنی شما باید بدانید که از مشتری چه چیزی می خواهید تا بتوانید جامعه ی هدف خود را تعیین کنید. به طور کلی ابتدا مشخص کنید که برای رونق کسب و کار خود چه هدفی دارید تا بتوانید روی آن تمرکز کنید.
* شناخت مخاطب

صفحات فرود با سایر صفحات سایت متفاوت است. پس باید ابتدا به ساکن مخاطب یا مخاطبان خود را بشناسید تا بدانید که چه چیزی را باید ارائه دهید. مخاطبان خود را باید دسته بندی کرده و برای هرکدام برنامه ریزی کنید. شناخت مخاطب به شما کمک می کند تا محتوای صفحه ی فرود شما هدفمند باشد. توجه داشته باشید روش ورود مخاطبان به سایت یا بلاگ شما می تواند متفاوت باشد، پس باید در دسته بندی های خود به این نکته دقت کنید.
* لیست پیشنهادات

لندینگ پیج ها اصولاً برای جذب مخاطب و کاربر طراحی می شوند پس باید پیشنهاداتی را لیست کنید تا برای مخاطبینی که از قبل شناختید و دسته بندی کردید، جذاب باشد. شما باید از میان لیست پیشنهادات خود گزینه ای را انتخاب کنید که خاص تر و گویاتر باشد. مثلاً پیشنهاداتی از قبیل تخفیف چند درصدی یا ارسال رایگان و... .
* لیست مزایا

Landing page باید اول به منفعت کاربر و مخاطب خود فکر کند تا بتواند به سود و منفعت نهایی خود دست پیدا کند. چرا که همه ی انسان ها در همه حال به دنبال نفع شخصی خودشان هستند. پس اساساً نوع یا جنس یا مدل محصول یا خدمات شما برای کاربر از اهمیت چندانی برخوردار نیست ولی در مقابل سودی که از خرید محصول یا خدمات شما به او می رسد برایش بسیار حائز اهمیت است. ممکن است شما یک محصول خیلی معمولی داشته باشید ولی با شناخت مخاطب و نیازهایش توضیحات کامل و مختصری را ارائه می دهید که کاربر یا مخاطب خود را قانع می کنید که این محصول یا خدمات برای وی می تواند سود آفرین باشد. تأکید می کنم توضیحات کامل و مختصر، چرا که توضیحات اضافه از حوصله ی افراد خارج است و می تواند منجر به خروج کاربر از سایت شما شود.
* شناخت مشکلات مخاطب

صفحات فرود باید کاملاً شفاف باشند. این صفحات باید به گونه ای باشند که بتوانند کاربر یا مخاطب خود را قانع کند (همانطور که در بخش قبل گفتیم). برای این کار شما به عنوان یک طراح یا کاسب یا بازاریاب تجاری اینترنتی باید بدانید که این مخاطب به دنبال چه چیزی آمده است؟ از سایت یا بلاگ شما چه خواسته ای دارد؟ مشکلش چیست و راه حل آن را پیدا کرده و به او راهکار داده و مسیر رسیدن به خواسته هایش را نشان دهید.
با یک مثال ساده درک این مطلب ساده تر می شود: فرض کنید کاربری برای تهیه کتاب دیجیتال وارد سایت شما شده است. در گام اول سوالاتی که در ذهن او نقش بسته این است که محتوای این کتاب چیست؟ چه سرفصل هایی دارد؟ آیا نیاز او را برآورده خواهد کرد؟ قیمت کتاب چقدر است؟ شما باید خود را به جای مخاطب قرار دهید تا بتوانید به سوالاتی که ذهن او را درگیر کرده پی ببرید.


* طراحی دکمه فراخوان عمل یا Call To Action

صفحه ی فرود شما اکنون وارد مرحله طراحی دکمه فراخوان عمل شده است. لندینگ پیج شما تا الان ممکن است از جانب مخاطب بسته و به سراغ سایت دیگری رفته باشد. اما ممکن است نسبت به خرید از سایت شما ترغیب شده و وارد مرحله ی تصمیم گیری نهایی شده باشد. پس شما در این جا باید با انتخاب کلمات جذاب و ایجاد حس اعتماد و حس تصمیم گیری سریع، کاربر یا مخاطب را در این مرحله کمک کنید تا بتواند با خیال آسوده راهش را انتخاب کند.
اما دکمه فراخوان عمل چیست؟

Call to action یا همان دکمه فراخوان عمل یک دکمه یا لینکی ست که توجه مخاطب برای عمل نهایی که می تواند خرید یا دریافت خدمات یا عضویت یا... باشد، را جلب کند تا کاربر روی آن دکمه یا لینک کلیک کرده و ارتباط بین شما و مخاطب محکم شود. دقت کنید که طراحی این دکمه نیاز به مهارت و دانش کافی دارد. باید به جزییاتی مانند رنگ دکمه، محل قرارگیری آن، محتوای دکمه یا لینک و تعداد آن ها توجه کرد. طبق بررسی های به عمل آمده هرچه تعداد دکمه فراخوان عمل کمتر باشد امکان تبدیل مخاطب به مشتری بیشتر است. همچنین باید محتوای آن با کل متن صفحه و پیشنهادات شما مرتبط باشد.
* اثرگذاری

لندینگ پیجی که خوب و هدفمند طراحی شده باشد توانایی این را دارد که کاربر و یا مخاطب را حتی در لحظه ی آخر از بستن سایت منصرف کند. یعنی می تواند روی احساسات مخاطبین تأثیرگذار باشد. شما با نمایش صادقانه نظرات سایر کاربران و شرکت های طرف قرارداد، هم اعتماد مخاطب را به خود جلب می کنید و هم اعتبار برند شرکت را به نمایش می گذارید. در حقیقت با این کار شواهدی را به کاربر ارائه می دهید تا بتواند در نهایت نسبت به خرید خود از سایت شما مطمئن شود.

منبع: هیرکانا

ببندید با توجه به این نکته: مطلب آموزشی

سوالات مشابه

0 امتیاز
0 پاسخ 16 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 86 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 118 بازدید
...