+1 امتیاز
قبل در برنامه نویسی توسط (159 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

میشه تفاوت برنامه نویسی سمت سرور و کلاینت رو به صورت ساده بگید؟

یعنی اینکه چه تفاوتهایی دارند؟ با نظر شما موافقم که واسه اولویت بندی گفتید اول باید معیار مشخص بشه ...

اما فکر کنم ریشه ی همه ی برنامه نویسی ها باید یه چیزه خاص باشه ... یعنی یه زبانی که واسه هر کاری بشه ازش استفاده کرد...اصلا چرا طراحی سایتهای مختلف با زبانهای مختلف باید نوشته بشه؟ مثلا یه سایت شرکتی با یه سایت شخصی چه تفاوتهایی داره که نیاز به 2 زبان متفاوت باشه؟ یعنی این دو تا رو نمیشه با یک زبان نوشت؟

به غیر از این موضوع میشه یکم راجبه طراحی سایت بهم بگید. اینکه واسه شروع یادگیری طراحی باید چیکار کنم؟ طراحی هم مثل برنامه نویسی شغل پردرآمدیه؟ با وجود نرم افزارهای طراحی سایت دیگه چرا برنامه نویسی؟

2 پاسخ

+3 امتیاز
قبل توسط (2.2هزار امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط
 
بهترین پاسخ

۱ - برنامه نویسی وب به ۲ قسمت کلایت و سرور تقسیم میشه . بخش سرور یعنی پردازش هایی که بر روی سرور سرور انجام میشه و در نتیجه اون یک سری پاسخ ها تولید میشه که به کاربر که همون کلاینت هست نمایش داده میشه .

در سمت سرور میتوان به رابط های پایگاه داده ، منطق کسب و کار ، سرویس های وب و .... غیره اشاره کرد و سمت کلایت هم میتوان به html ,alloy ui ,sencha ,gwt, ... و غیره اشاره کرد که در واقع وظیفه نمایش محتوای تولید شده را دارند .

تکنولوژی های jsp ,asp ,php, ... و غیره تکنولوژی های هستند که در واقع سمت سرور ساخته و پرداخته میشن ولی در نهایت خروجی برنامه رو سمت کلاینت به کاربر نمایش می دهند .

۲ - برای یک برنامه نویس اشنای با تمام این قسمت ها الزامی می باشد ولی من به شخصه ترجیح میدم که توی ۱ قسمت حرفه ای باشم و قسمت دیگه رو بلد باشم .یعنی به یک قسمت اهمیت بیشتری بدم .این انتخاب به توانایی ها و خلاقیت های شما بستگی داره .

۳- هیچ زبان برنامه نویسی نیست که همه چیز رو به شکل کامل پشتیبانی کنه .زبان ها به دسته های سطح پایین ، متوسط و سطح بالا تقسیم میشن که توی هر سطح شما دارای امکاناتی هستید .

۴ - سرعت اجرای برنامه ها در زبان های مختلف با هم برابر نیست به طور مثال یک برنامه رو اگر بشه با c یا java نوشت و البته چند سکویی هم مهم نباشه بهتره که با c نوشته بشه چون سرعت اجرای بسیار بالاتری داره (البته در انتخاب یک زبان برای پیاده سازی پارامترهای بسیار زیادی رو باید در نظر گرفت و معماری برنامه رو خوب تجزیه و تحلیل کرد چون هر زبانی دارای نقاط قوت و نقاط ضعفی هستند)

۵ - در مورد سایت شرکتی و سایت شخصی این طور میشه گفت که سایت های شرکتی معمولا فراتر از یک سایت بوده و در واقع یک نرم افزار با منطق کسب کار و یک سری روال های سازمانی در پشت این سایت ها قرار داره در واقع یک نرافزار هستند که رابط کاربری وب دارند . ولی در مورد سایت شخصی در واقع بیشتر به صورت cms بوده که تنها نیازمندی آنها مدیریت محتوایی است که کاربر جهت نمایش قرار می دهد .

۶- برنامه های سایت ساز خودشون هم برنامه نویسی شدن ! برنامه نویسی فقط برای تولید سایت به کار برده نمیشه.همون طور که گفتم ممکنه که حجم کاری که روی یک برنامه وب انجام میشه بروی سمت سرور بیش از ۹۵٪ و بر روی کلاینت کمتر از ۵٪ باشه ! یعنی اینکه محصول تنها یک سایت نیست !

۷ - برای شروع برنامه نویسی بروری قسمت کلاینت بهتره که با html ,css ,java script شروع کنید و برای برنامه نویسی سمت سرور بر اساس اطلاعات و جستجو های شخصی با java ،  .net ، php ، ... شروع کنید ولی در نظر داشته باشید که c مادر همه زبان های برنامه نویسی هست . پس به مادر برنامه ها احترام خاصی بزارید که بهشت زیر پای مادران است !!! حالا از شکل و نوعی که میخواد باشه .

موفق و پیروز باشید

سوال شده 10 سال قبل در برنامه نویسی توسط (159 امتیاز)
ویرایش شده 10 سال قبل توسط
درآمد یک طراح سایت بیشتر است یا یک برنامه نویس؟
0 امتیاز
قبل توسط (68 امتیاز)

تکنولوژی‌های jsp ,asp ,php و غیره تکنولوژی‌های هستند که در واقع سمت سرور ساخته و پرداخته میشن ولی در نهایت خروجی برنامه رو سمت کلاینت به کاربر نمایش می‌دهند. که کاربر مشاهده می‌کند. برای مشاهده کامل مطلب کلیک کنید.

 

سوالات مشابه

...