+1 امتیاز
قبل در کامپیوتر و اینترنت توسط (102 امتیاز)
برچسب گذاری دوباره قبل توسط

من برای ارتقاء به ios7 از اطلاعات خودم توی ios6 بکاپ گرفتم و بعد از ارتقاء نتونستم اطلاعاتمو برگردونم و اون موقع دنبالش نرفتم 

بعد برای درست کردن کیبورد فارسی بدون جلبریک دست به کار شدم و دوباره بکاپ گرفتم تا کیبورد را فارسی کنم 

سوال من اینجاست اگر بکاپ بگیرم بکاپ جدید روی قبلی ذخیره میشه؟

و اینکه من بکاپ گرفتم و حالا اومدم بکاپ ios 6 رو توسط itools برگردونم و الان به من فقط یه بکاپ نشون میده که اونم بکاپ از ios 7 و ظاهرا بکاپ ios 6 من حذف شده

سوال مهم تر اینکه اگر بکاپ قبلی پاک نشده چطور میتونم برگردونم و کجا باید دنبالش بگردم؟ 

و اگر پاک شده چطوری برگردونم؟

تمام ایمیل ها ، نوشته ها ، شماره تلفن ها ، اطلاعات برنامه ها و ... من توی اون بکاپ ios 6 است 

 

سوالات مشابه

0 امتیاز
1 پاسخ 3.4هزار بازدید
0 امتیاز
0 پاسخ 250 بازدید
0 امتیاز
2 پاسخ 344 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 645 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 4.1هزار بازدید
0 امتیاز
3 پاسخ 467 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 439 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 638 بازدید
...