حذف پست اینستاگرام

0 رأی
میانگین بازدید روزانه 0.29156 بازدید
با فرستادن عکس و ویدئو در اینستاگرام آیا در سرور آن ذخیره میشود؟

و کسی بخواهد پست که شر کرده آن را حذف کند آیا از سرور حذف میشود یا فقط از پیج حذف شده و در سرور اینستاگرام برای همیشه می ماند.
سوال 1 سال قبل در تالار کامپیوتر و اینترنت توسط amir Alizadeh_880717 (2 امتیاز)
برچسب گذاری مجدد در 1 سال قبل توسط Saeed Zarinfam

2 جواب

0 رأی
اینکه از سرور اینستاگرام کی حذف میشه رو باید توی مستندات خود سایت اینستاگرام بخونید معمولا سایت ها در قسمت terms & conditions یا help و ... در مورد این چیزها توضیح دادن.
جواب 1 سال قبل توسط Saeed Zarinfam (650 امتیاز)
0 رأی
هرچی اشتراک بگذارید در سرورهای شبکه های اجتماعی بصورت بکاپ ذخیره میشود. اما اگر آنرا از صفحه تان پاک کنید هیچکس امکان دسترسی به آن اطلاعات را نخواهد داشت. البته مطمئن شوید تا قبل از حذف آن موضوع از صفحه تان کسی از آن کپی نگرفته باشد
جواب 1 سال قبل توسط molkmail (1,484 امتیاز)

سوال های مشابه

+1 رأی
2 جواب میانگین بازدید روزانه 0.12217 بازدید
0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 0.3437 بازدید
0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 7.313,773 بازدید
0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 4.718,562 بازدید
+1 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 26.9637,361 بازدید
+1 رأی
2 جواب میانگین بازدید روزانه 2.765,556 بازدید
0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 0.841,765 بازدید
0 رأی
3 جواب میانگین بازدید روزانه 0.4359 بازدید
کانال تلگرام جواب یاب
...