مدرک تحصیلی لازم برای مهاجرت کاری در زمینه‌ی برنامه نویسی کامپیوتر

+1 رأی
میانگین بازدید روزانه 2.421,036 بازدید

می‌خواستم بدونم برای مهاجرت کاری (کار در زمینه‌ی برنامه نویسی کامپیوتر) نیازی به مدرک تحصیلی است یا خیر؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

سوال 1 سال قبل در تالار برنامه نویسی توسط Sina Deuxshiri (455 امتیاز)
تغییر تالار 1 سال قبل توسط Saeed Zarinfam

1 جواب

+1 رأی
 
بهترین جواب

اگه منظورتون گرفتن ویزای کار در زمینه‌ی برنامه نویسی کامپیوتر است. تا جایی که من می دونم و دیدم مهمترین چیز برای شرکت هایی که میخواهند برای شما ویزای کار بگیرند سابقه کاری شما، توانایی بالای فنی که باید در چندین جلسه مصاحبه فنی ریموت آن را اثبات کنید و در برخی موارد داشتن recommendation از شرکت های ایرانی که سابقه کاری شما و توانایی هاتون رو تایید کنند.

داشتن مدرک تحصیلی شاید مزیت حساب بشه ولی الزامی نیست. من همکار داشتم با دیپلم یا مدرک اپتک ولی با توانایی فنی بالا توانستن ویزای کار بگیرند.

جواب 1 سال قبل توسط Saeed Zarinfam (1,258 امتیاز)
انتخاب شده در 1 سال قبل توسط Sina Deuxshiri
من گفتم که با مدرک کارتون ساده تر میشه ولی اگر کار بلد نباشید و ضعیف باشید مدرک نمی تونه راه گشا باشه. البته اینم در نظر بگیرید که من اگه جوابی میدم بر مبنای تجربه خودم و جامعه آماری دوستان و همکارامه و هیچ وقت صور عمومی نمی زنم فقط قصد اشتراک تجربیات. شاید راه های دیگری هم باشه که من اطلاع ندارم.
خیلی ممنون از شما برای اشتراک تجربیاتتون :)

سوال های مشابه

0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 1.26571 بازدید
0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 0.33203 بازدید
0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 2.8640 بازدید
+2 رأی
2 جواب میانگین بازدید روزانه 0.711,302 بازدید
+1 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 0.36660 بازدید
0 رأی
2 جواب میانگین بازدید روزانه 0.25461 بازدید
0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 0.0665 بازدید
0 رأی
0 جواب میانگین بازدید روزانه 0.0813 بازدید
کانال تلگرام جواب یاب
...