مدرک تحصیلی لازم برای مهاجرت کاری در زمینه‌ی برنامه نویسی کامپیوتر

+1 رأی
میانگین بازدید روزانه 2.882,788 بازدید

می‌خواستم بدونم برای مهاجرت کاری (کار در زمینه‌ی برنامه نویسی کامپیوتر) نیازی به مدرک تحصیلی است یا خیر؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

سوال 2 سال قبل در تالار برنامه نویسی توسط ssss (467 امتیاز)
تغییر تالار 2 سال قبل توسط Saeed Zarinfam

1 جواب

+1 رأی
 
بهترین جواب

اگه منظورتون گرفتن ویزای کار در زمینه‌ی برنامه نویسی کامپیوتر است. تا جایی که من می دونم و دیدم مهمترین چیز برای شرکت هایی که میخواهند برای شما ویزای کار بگیرند سابقه کاری شما، توانایی بالای فنی که باید در چندین جلسه مصاحبه فنی ریموت آن را اثبات کنید و در برخی موارد داشتن recommendation از شرکت های ایرانی که سابقه کاری شما و توانایی هاتون رو تایید کنند.

داشتن مدرک تحصیلی شاید مزیت حساب بشه ولی الزامی نیست. من همکار داشتم با دیپلم یا مدرک اپتک ولی با توانایی فنی بالا توانستن ویزای کار بگیرند.

جواب 2 سال قبل توسط Saeed Zarinfam (423 امتیاز)
انتخاب شده در 2 سال قبل توسط ssss
بسیاری از کارها نوشتن حداقل مدرک لیسانس کامپیوتر یعنی اگه برای اون موارد هم مدارک بین المللی بفرستیم امکان داره قبول کنند؟
اگر ذکر کرده که باید مدرک دانشگاهی داشته باشید که باید بفرستید.

سوال های مشابه

0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 1.251,243 بازدید
0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 0.78899 بازدید
0 رأی
2 جواب میانگین بازدید روزانه 0.36200 بازدید
+2 رأی
2 جواب میانگین بازدید روزانه 0.912,159 بازدید
0 رأی
2 جواب میانگین بازدید روزانه 0.23551 بازدید
+1 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 0.35830 بازدید
0 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 0.08130 بازدید
+1 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 0.965 بازدید
+1 رأی
1 جواب میانگین بازدید روزانه 1.0688 بازدید
کانال تلگرام جواب یاب
...