0 امتیاز
قبل در درمان و پزشکی توسط (1.1هزار امتیاز)
برچسب گذاری دوباره قبل توسط

چه مواد غذایی هایی در دوران سرما خوردگی برای درمان مناسب هستند؟

1 پاسخ

0 امتیاز
قبل توسط (1.3هزار امتیاز)

ویتامین C:

درحالی‌که همه ما باور داریم که ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی حائز اهمیت است، مطالعات نشان داده‌اند که مکمل‌یاری حتی در مقادیر بسیار بالای ویتامین C نیز در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوآنزا تاثیر قابل‌توجهی نخواهد داشت. درحالی‌که همچنان این اعتقاد وجود دارد که مصرف میوه و سبزی غنی از ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بسیار مهم و تاثیرگذار است. پس فراموش نکنید علت قدرت میوه و سبزی در پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت ایمنی محتوای بالای ویتامین A، ویتامین E، فلاوونوئیدها، آنتی‌اکسیدان‌ها و البته ویتامین C طبیعی آنهاست.

پروتئین‌ها و غلات کامل:

بهتر است برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن از منابع خالص آن مانند ماهی، لبنیات کم چرب، حبوبات، ماکیان، غلات کامل، مغزها و دانه‌های روغنی استفاده کنید. فراموش نکنید از آنجایی که پروتئین‌های گیاهی از لحاظ محتوای اسیدهای آمینه کامل نیستند، در صورت علاقه به مصرف پروتئین‌های گیاهی لازم است از چند منبع استفاده کنید و حتما حداقل یک نوع پروتئین حیوانی را در رژیم غذایی خود داشته باشید.از استراحت و مراقبت‌های لازم جهت درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا که بگذریم، رعایت برخی نکات و توصیه‌های تغذیه‌ای روند بهبودی بیماری را سریع‌تر و البته خوش‌مزه‌تر خواهد کرد.

سیر خام:

وقت آن رسیده که با این ماده غذایی کمی مهربان‌تر باشیم. سیر یکی از قوی‌ترین مهاجمان علیه سرماخوردگی است. سیر حاوی ترکیباتی به نام آلیون و آلیسین است که دارای خواص ضدویروسی فوق ‌‌العاده‌اند؛ بنابراین سیر قادر خواهد بود تا با ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوآنزا بجنگد و آنها را از پا در آورد.

سوپ مرغ:

یکی از نظریه‌ها از این قرار است که سوپ با افزایش دمای بینی و گلو محیط را برای رشد و فعالیت ویروس‌ها نامناسب می‌کند. متخصصان تغذیه همچنین معتقدند که خود سوپ هم به ذات خود حاوی خواص ضدویروس است. از مرغ و سبزی‌های آن گرفته تا ادویه‌های به‌کاررفته در آن، همگی ترکیباتی دارای خواص ضدویروس و ضدسرماخوردگی هستند.

ماهی:

ماهی‌های روغنی، مخصوصا ماهی سالمون و ماهی تن سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. ترکیبی که در کاهش التهاب ناشی از بیماری در بدن بسیار موثر است. التهاب مزمن از عملکرد صحیح سیستم ایمنی جلوگیری می‌کند و می‌تواند به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا و خیلی بیماری‌های دیگر منجر شود.

ادویه‌ها:

ادویه‌هایی مانند زردچوبه، زعفران و دارچین منابع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند. برای رسیدن به خواص درمانی این ادویه‌ها لازم است روزانه یک قاشق چای‌خوری از آنها را مصرف کنید. بد نیست آنها را به وعده‌های غذایی وارد کنیم؛ مثلا چای دارچین می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای صبحانه باشد.

 

سوالات مشابه

0 امتیاز
1 پاسخ 276 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 218 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 268 بازدید
0 امتیاز
2 پاسخ 115 بازدید
0 امتیاز
2 پاسخ 360 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 243 بازدید
0 امتیاز
2 پاسخ 470 بازدید
...